Over Willems Balgoy

In 1940 is het bedrijf ontstaan in Balgoy, een dorpje aan de Maas in Gelderland. Hierdoor bestaat ons werkgebied uit de zandgronden in de Brabantse en Limburgse peel, de lössgronden in Groesbeek en de rivierklei tussen Maas en Waal. Willems Balgoy heeft een diversiteit aan producten en klanten.

Onze klanten

Onze klanten zijn: akkerbouwers, tuinders, veehouders, loonbedrijven en hoveniers/groenvoorzieners. Vanuit eigen voorraad bezorgen wij met eigen transport bij u op het erf of op het land.

Team

Ons team bestaat uit enthousiaste, gedreven en ervaren adviseurs. Die kennis hebben van zaken en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelen. Onze adviseurs kunnen u helpen met het maken van keuzes in uw teelten. Deze teelten kunnen zowel gangbaar als biologisch zijn.

Bodem

Als Willems Balgoy kijken we voor dat u gaat telen naar de uitgangssituatie van de bodem. Aan de hand hier van kiezen we het beste gewas en ras dat past bij uw bedrijf. Deze keuzes kunnen ervoor zorgen dat de teelt met zo min mogelijk ingrepen of bijsturen kan slagen. Na de oogst zijn wij ook specialist op het gebied van alle soorten bewaringen , zowel na de teelt van akkerbouwmatige gewassen als de winning van ruwvoer.

Bedrijfsfilm

Bekijk ook onze bedrijfsvideo eens.

Luchtfoto
Laaddok
Opslagloods

© 2023 Willems Balgoy - Website: Vavendel - mail Willems Balgoy