edge banner

Recent nieuws

Wilt u als eerste op de hoogte blijven van ons nieuws en onze digitale nieuwsbrieven ontvangen? Stuur dan een mail aan info@willemsbalgoy.nl.

Like en volg ons op Facebook

Nieuwsbrieven en andere berichten

06 5806 9169

U kunt uw bestellingen tegenwoordig ook via WhatsApp doorgeven aan Willems Balgoy. Ons bedrijf gaat met de tijd mee, dus de fax verdwijnt op termijn...
Dit nummer kunt u alleen gebruiken om te Appen: 06 5806 9169. Vermeldt u bij de eerste keer bestellen via WhatsApp aub uw naam en adres! 
Onze nieuwste Seizoenwijzer is van oktober 2018, daarin leest u het laatste nieuws over wintertarwe/gerst, rassen, onkruidbestrijding en zaaitips.
De nieuwe Rassenlijst Wintertarwe is gereed van CSAR/Willems Balgoy, met daarin de aanbevolen rassen.
De uitnodiging voor de Maisdemo is verzonden!
Op dinsdagmiddag 28 augustus a.s. bent u van harte welkom op ons demonstratieveld maïs: Beerseweg 26 in Mill. We geven u een toelichting op de rassenvergelijking, bemesting en ziektebestrijding bij de maïsteelt. Bekijk de resultaten met eigen ogen.
Bent u klant van ons en heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen? Lees hem hier.
Onze klanten zijn natuurlijk van harte welkom, maar derden ook!
mais demo Willems Balgoy
In deze nieuwbrief leest u o.a. ons nieuws over bladmeststoffen, ziektebestrijding en onkruidbestrijding.
In deze nieuwbrief leest u o.a. nieuws over bieten, aardappelen, granen en maïs.
In deze nieuwbrief leest u o.a. het volgende nieuws: Controleer uw spuitmachine, wintergranen, aardappels, uien en bieten.
Doorzaaien, bemesting en onkruidbestrijding grasland, SeCo, mais, onkruidbestrijding en andere onderwerpen staan in deze nieuwsbrief.
We hebben twee rassenlijsten maïs voor u beschikbaar, met daarin aangegeven welke rassen wij adviseren:
Wilt u binnenkort Jumborollen? Bestel ze voor vrijdag 20 januari a.s., dan bent u zeker van levering. In het seizoen zijn jumborollen en apparatuur voor toediening van kuilverbeteraars lastig te verkrijgen. Lees meer in onze nieuwsbrief.
Onze Seizoenwijzer is ook in november 2017 verschenen over de Mais rassenkeuze 2018!
In het najaar van 2017 is de bedrijfsfilm van Willems Balgoy verschenen! We zijn er trots op.
Onze nieuwste Seizoenwijzer is van oktober 2017, met laatste nieuws over wintertarwe/gerst, rassen, onkruidbestrijding, zaaitips, aardappelen en meer!
De nieuwe Rassenlijst Wintertarwe van CSAR is beschikbaar, met daarin de aanbevolen rassen.
De nieuwsbrief van juli 2017 omvatte adviezen over tarwe, bieten, granen en aardappelen.
Ons nieuws in juni 2017: een nieuwsbrief over onkruidbestrijding bij wintertarwe en aardappelen.
Ons nieuws in mei 2017: een nieuwsbrief over onkruidbestrijding bij maïs.
Seizoenwijzers april 2017
In april 2017 verschenen 2 nieuwsbrieven:
In onze nieuwsbrief van april 2017: onkruidbestrijding bij wintergranen, aardappels, uiten, bieten, mais en grasland. Ook info over bemesting en zaden mais en bestrijding engerlingen in grasland.
Het Rassenoverzicht Maïs 2017 van Willems Balgoy is beschikbaar. In dit beknopte overzicht worden enkele toprassen nader belicht. Ook zaadontsmetting en bemesting komen aan bod. Voor veehouders is dit belangrijke informatie!
Tevens hebben we voor u beschikbaar:
In de nieuwsbrief van okt. 2016: Een toelichting op de rassenkeuze Wintertarwe/gerst, onkruidbestrijding, zaaiadvies, bodemverbetering, kiemremming Aardappelen.
De nieuwe Rassenlijst Wintertarwe zijn gereed van CSAR/Willems Balgoy, met daarin de aanbevolen rassen. Of bekijk de Rassenlijst van SGL/Willems Balgoy.
Het nieuwe Nicosil beschermkleed heeft Willems Balgoy voor u ingekocht. Het is handig en efficient. Verzwaring is niet meer nodig en het kan makkelijk door een persoon worden geopend. Bij het openen kan het worden opgerold, waardoor het schoon blijft en losse kleden niet meer nodig zijn. Lees meer over deze beschermkleden.
beschermkleed willems
Onze laatste nieuwsbrief gewasbescherming behandelt o.a. gewasbescherming bij bieten en aardappels, groenbemesters, onkruidbestrijding in grasland, de uitnodiging voor onze demovelden in Mill en de gewasbeschermingsmonitor(GBM).
In de nieuwsbrief van juni over gewasbescherming kunt u lezen over gewasbescherming wintergranen, bieten, maïs, aardappels, mais, grasland, wintergranen en onze demovelden in Balgoy en Mill.
Stacks Image 307156

Luizen in de aar van tarwe

Stacks Image 307160

Coloradokever bij aardappels

Stacks Image 307158

Phytophthora bij aardappels

In onze nieuwsbrief over gewasbescherming kunt u lezen over onze nieuwe medewerker, bieten, maïs, aardappels, en tankreiniging. .
We hebben onze gewasbeschermingsmonitor nu digitaal voor u beschikbaar. We hebben verschillende varianten van de GBM 2016 voor u gemaakt: pdf-, xlsx-, en xls-bestand.
In februari 2016 hebben we wederom succesvolle klantenbijeenkomsten gehouden. De aanwezigen hebben een wachtwoord gekregen om de presentaties te bekijken en downloaden.
klantenbijeenkomst
uitleg willems balgoy
Tijdens onze klantenbijeenkomsten in februari 2016 hebben we o.a. deze video over Voederbieten getoond.
We hebben een speciale folder gemaakt voor veehouders met belangrijke informatie over de rassenkeuze van maïs. In de folder vindt u ook enkele toprassen en veelbelovende rassen nader belicht. Het bijbehorende inlegvel geeft een overzicht van belangrijke producten die u bij ons kunt kopen.
Powerbasic Seco zorgt voor verhoging van gehalten aan mineralen via het ruwvoer. Meng dit product door uw vloeibare meststoffen in het voorjaar. Lees er meer over in deze flyer over Powerbasic Seco.
Goede tips over succesvol aanplanten, hulp bij uw bemestingsschema, Groen-kalk en bind-en steunmaterialen vindt u in onze nieuwsbrief voor hoveniers. Bekijk ons productaanbod voor hoveniers op deze pagina.
Ontvangt u onze digitale nieuwsbrief nog niet, maar heeft u wel interesse? Stuur ons dan een mail.
Deze nieuwsbrief omvat rassenadviezen over wintertarwe, gebaseerd op het rassenbulletin van CSAR, rassenlijsten Wintergranen SGL en wintergerst SGL.
Verder bevat de nieuwsbrief informatie over ontsmetten van tarwezaaizaad, wintergerst, onkruidbestrijding bij wintergranen, slakkenkorrels en vanggewassen.
Ontvangt u onze digitale nieuwsbrief nog niet, maar heeft u wel interesse? Stuur ons dan een mail.
Dit informatieblad geeft een overzicht van de opbrengsten en eigenschappen van wintertarwerassen. De informatie is afkomstig van de CSAR, Commissie samenstelling aanbevelende rassenlijst landbouwgewassen van het PPO, Praktijkonderzoek Plant & Omgeving.
Informatieblad over wintergranen 2010-2015 van SGL Lees de Nieuwsbrief over Zaaigranen van Willems Balgoy.
Informatie over wintergerst 2010-2015 van SGL. Zie ook onze nieuwsbrief over Zaaigranen 2015.
Informatie over Vanggewassen, de Gewasbeschermingsmonitor, Bonsilage en Kuilbenodigdheden, met een bijbehorende informatiekaart.
Ontvangt u onze digitale nieuwsbrief nog niet, maar heeft u wel interesse? Stuur ons dan een mail.
Informatiekaart over kuilbenodigdheden die u bij Willems Balgoy kunt aanschaffen! Met onze producten is het goed inkuilen.
Hovenier-klanten van Willems Balgoy worden uitgenodigd voor de Gazon Demodag op 23 september 2015 in Biezenmortel.
Folder voor de veehouder met belangrijke informatie over de rassenkeuze van maïs. Inclusief detailinformatie over enkele toprassen.
Oudere nieuwsitems van Willems Balgoy leest u op onze pagina Nieuwsarchief '12-13.
Stacks Image 6321

Willems Balgoy

Willems Balgoy levert u alle producten voor uw gewas en de verzorging daarvan: zaaizaden, meststoffen, landbouwfolie en gewasbeschermingsmiddelen. Ter ondersteuning bieden we diverse services aan.

Contact

Willems Balgoy
Houtsestraat 11
6613 AC Balgoy
Tel. 024 6412632
Bestel-WhatsApp 06 580 691 69
Email mail ons

Bij onverhoopte tekorten na sluitingstijd of in het weekend, bel gerust:
Wilbert Willems: 06 20627078
© 2018 Willems Balgoy - Design Vavendel - Email Willems Balgoy